divendres, 29 de maig del 2009

Noves tecnologies amb velles pedagogies?

El passat dia 14 de maig, les meves companyes Alba, Monty, Gemma i jo vam fer l’exposició del nostre tema (noves tecnologies i velles pedagogies). En aquesta presentació vam exposar, de manera atractiva, el nostre treball, vam utilitzar un power point on estava estructurada la informació més important:

Definicions : pissarra digital, pissarra digital interactiva, pissarra digital interactiva portàtil i tablet pc. Després de fer l’explicació de cadascuna d’elles vam mostrar les imatges per a que les companyes de classe les poguessin relacionar.

Avantatges i limitacions de les TIC: vam dir les diferents avantatges i limitacions dels recursos esmentats anteriorment.

Aplicacions de les TIC dins de l’aula: tenint en compte el professorat, el centre docent, i per mitjà d’un quadre on s’exposaven les avantatges i limitacions d’aquestes tecnologies dins de l’aula.

Comparació de dues experiències reals: col·legi d’Ariño situat en la província de Terol i l’escola Frederic Mistral. Aquestes dues escoles ens van servir per fer una comparativa de l’ús excessiu d’aquestes tecnologies i la manca d’utilització.

Canvis pedagògics i metodològics: en la innovació de les noves tecnologies.

Webs docents: va ser la part més divertida, vam convidar a diferents companyes de classe a provar algunes activitats amb la pissarra digital interactiva de l’aula de informàtica i realment vam passar una bona estona.

Ara només queda estudiar!

Fins aviat