dimarts, 14 d’abril del 2009

Hola! a continuació us presento el video que vam fer les meves companyes de grup i jo: Gemma, Alba, Monty i Miriam.

Per fer aquest vídeo ens hem basat en el conte del "peix irisat" de marcus Phistern, hem adaptat aquest conte per fer la sessió de vídeo.

Vam seguir els següents passos

Guió dividit en diferents seqüències.

Preparació del fons (una part molt important per a la realització del vídeo)vam preparar un fons que simulés un fons de mar, i també vam decorar-lo amb diferents animals marins.

Preparació del material per començar el rodatge: vam buscar una llum adequada per al nostre fons de mar, també vam utilitzar un trípode per aguantar la càmera i que les imatges es poguessin veure sense cap tipus de moviment inoportú.

Vam començar a gravar, i vam fer diferents assajos amb el moviment de les titelles, però en general sortia tot quasi a la primera!

Vam passar el vídeo al windows movie maker i vam provar amb diferents efectes i transicions, vam escollir les que més ens va agradar.

Vam agafar una cançó adequada per al vídeo i vam tallar-la amb el audicity, voliem posar-la justament en el moment en que els peixos fan la festa i també volíem que sortís en el moment dels crèdits.

El resultat va ser molt divertit, va ser una bona experiència! Desitjo que us agradi!!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada